در حقیقت مراسم “جشن تکلیف” مراسمی است که حقوق انسانی دختران ایرانی را زیر پا گذاشته و حق انتخاب صحیح در مورد آشنایی با خداوند حقیقی را از آنان می گیرد.
به گزارش «محبت نیوز» در ماده ۱۹ اعلامیه حقوق جهانی بشر چنین آمده است:
«هرکس حق آزادی عقیده و بیان دارد و حق مزبور شامل آن است که از داشتن عقاید خود بیم و اضطرابی نداشته باشد. در کسب اطلاعات و افکار و در اخذ و انتشار آن به تمام وسایل ممکن و بدون ملاحظات مرزی آزاد باشد. » اما پس از بهمن ۵۷ در ایران این آزادی در تقابل با تحولات سیاسی ایران و نامی را که حکومت جمهوری یعنی «اسلامی» در ایران با خود یدک می کشد، قرار گرفته است و در این بین کم نیستند نوکیشان مسیحی فارسی زبانی که به ناچار فرزندانشان را برای تحصیل به مدارسی می فرستند که با معیارها و اصول ایمانی آنان مطابقتی نداشته اما به دلیل شرایط حاکم بر ایران مجبورند شرایط نابرابر را در آموزش و پرورش جمهوری اسلامی بپذیرند.
شیخ فضل اللە نوری نیز در همین رابطه چنین می گوید: «قوام اسلام بر عبودیت است نە بر آزادی. بنای اسلام بر تفریق و جمع مختلفات است نە بە مساوات.»
در ممالک متمدن دنیا اصل و اساس بر این است که خود شخص تا رسیدن به سن بلوغ و تمیز موارد ادیان یا باورهای اعتقادی برای خود دین و آئینی را بر نگزیند و در این مورد نه تنها هیچ اجباری در بین نیست که حتی در صورت اجبار، با شخص یا اشخاص مجبور کننده، از سوی نهادهای ذیصلاح برخورد قانونی می گردد.
اما ببینیم جشن تکلیف چیست؟ «جشن تکلیف» به منزله اعلام شروع مرحله ای است که در آن افراد باید دستورالعملهای اسلامی را گردن نهند و به صورت رسمی متعهد شوند که واجبات را انجام داده و از محرمات دوری گزینند. این هم شروط تکلیف از نظر اسلام می باشد: ابتدا: بلوغ، دوم عقل، سوم علم و چهارم قدرت است. حال پرسشی که در این بین مطرح می گردد این است که دختر بچە ٩ سالە کدامیک از شروط فوق الذکر را دارد و یا میتواند داشتە باشد کە دین اسلام او را ناچار بە اجرای آنها میکند؟!
در حقیقت مراسم “جشن تکلیف” مراسمی است که حقوق انسانی دختران ایرانی را زیر پا گذاشته وحق انتخاب صحیح در مورد آشنایی با خداوند حقیقی را از آنان می گیرد. شوربختانه حکومت اسلامی در ایران کودکان را به این شیوه آن هم در سنین پایین موظف میکند کە بە قوانین شریعت اسلامی، کورکورانه آنهم بدون آگاهی و ادراک درست تن بدهند.
براساس عکسی که به تازگی در صفحات اجتماعی و رسانه های گروهی ایرانیان منتشر شده در مراسمی که با عنوان جشن تکلیف در یکی از دبستانهای دخترانه ایران برگزار شده «شیطان رجیم» در قالب یک فرد مذکر در میان دختربچه ها حضور یافته است.
در این عکس یک فرد مذکر در حالی که صورتکی تمثیلی از «شیطان» را بر سر گذاشته در حال حرکت در میان دختربچه ها، خنداندن و تهدید کردن آنان است.
در طی سالهای پس از انقلاب و با احکام تئوریسین های اسلامی نظام، جشنی به نام جشن تکلیف عمدتن در دبستانهای دخترانه ایران برگزار می گردد که هدف آن فقط مغزشویی کودکان و نوجوانان ایرانی و ایجاد رعب و وحشت از خدایی است که با هویدا شدن یک تار موی دختر ۹ ساله از زیر مقنعه یا روسری اش در مقابل نامحرم، او را روانه جهنم خواهد نمود!
همچنین در طی چند سال اخیر و با اوج گیری اختلاف طبقاتی در جامعه ایران، مدل چادرهای جشن تکلیف و یا تزئین کیک و سفره های این جشن مذهبی حکومتی به رقابت و چشم و همچشمی برای مسولان مدارس و خود شیرنی برای مدیران مذهبی آموزش و پرورش، بخصوص مدارس غیر انتفاعی در کشور تبدیل شده است که تقریبن یک و نیم میلیون نفر از دانش آموزان کشور را در خود جای داده اند.
از نظر برپا کنندگان این جشن، دختران و پسران مسلمانی که برای آنها چنین جشنی برگزار می شود مکلّف نامیده میشوند و میبایست واجبات دین اسلام را انجام داده و از محرمات دوری بجویند.
البته به مانند بسیاری از موارد در شریعت اسلام، در مورد سن تکلیف نیز بین علما و فقهای اسلامی اختلاف نظرهای اساسی وجود دارد به طوریکه مکارم شیرازی از مراجع تقلید حکومتی می گوید: سن بلوغ دختر همواره ۹ سال تمام بوده و خواهد بود؛ ولی اگر نتواند بعضی از تکالیف مانند روزه را بجا بیاورد روزه نمی گیرد و بجای هر روز یک فقیر را سیر می کند و آیت الله جوادیآملی مفسر قرآن و از مراجع تقلید معتقد است زن همین که از ۹ سالگی گذشت و وارد دهمین سال زندگی شد، خدا او را به حضور میپذیرد و با او سخن میگوید و روزه را بر او واجب میکند.
اما در این میان آیتالله صانعی و آیت الله صادقی تهرانی سن بلوغ شرعی دختران را ۱۳ سالگی دانسته اند و یا آیت الله کابلی در اینباره حکم داده است که اگر دختر عادت ماهیانه نمی شود تا ۱۳ سالگی روزه بر او واجب نیست ولی احتیاطن نماز را بخواند!
آیت الله بجنوردی نیز در این خصوص می گوید: «به نظر من سن بلوغ در دخترها ۹ سال نیست بلکه بلوغ عبارت است از رشد جسمی و جنسی و با بروز علایم آن می توان گفت فرد به سن بلوغ رسیده است.»
ارسال یک نظر