Featured

    Featured Posts

    Social Icons

Loading...

شیخ محسن اراکی: بدبخترین موجودات در غرب، زنان هستند و کارشان تحریک مردان است!

یکی از اساتید حوزه‎ علمیه قم در سخنانی تحقیرآمیز به حقوق زنان تاخته و گفته آنها موجوداتی هستند که برای بسیاری از کارها آفریده نشدند.

به گزارش«محبت نیوز» در حالیکه زنان در کشورهای اسلامی از حقوق اولیه خود از جمله انتخاب آزاد حجاب و حقوق برابر با مردان برخودار نیستند و بسیاری از احکام حقوقی دادگاه‌ها در این کشورها به نفع مردان است و زنان در تبعیضی آشکار به سر می برند، حالا محسن اراکی، مدرس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم در جمع دانشجویان دانشگاه امام صادق با بیان اینکه فمینیسم خلق الهی و سازمان آفرینش الهی در جامعه را به هم می‌ریزد، مدعی شده محروم ترین موجود در جامعه امروز غربی، زنان هستند.
او گفته علوم انسانی غربی، غالبن علم سیاسی است، یعنی علم بی‌طرف نیست، بلکه علمی، دارای پیش‌زمینه‌های سیاسی و با هدف‌های سیاسیِ خاص است.
وی در بخشی از اظهارت خود گفته «غذایی که به انسان شش ساله می‌دهند را نمی‌شود به انسان پنجاه‌ساله بدهند، بعد می‌گویند زن و مرد با هم برابرند. بسیار خب برابر هستند؛ ولی این برابری به این معنا نیست که اگر مرد راننده تریلی شد، زن نیز راننده تریلی باشد و افتخار هم بکند که راننده تریلی شده است. چه افتخاری دارد؟ مرد می‌تواند کلنگ بزند، چاه‌کنی کند. اگر بگوییم زن نباید چاه‌کنی کند، در این صورت تبعیض بین زن و مرد قائل شده‌ایم؟ چون حق چاه‌کنی را از زن سلب کرده‌ایم؟! اگر کسی گفت زن نباید این مدیریت خاص را داشته باشد، نابرابری است؟ چه کسی گفته است نابرابری است؟ آیا خانم برای این کار ساخته شده است یا نه؟ این یک حرف علمی است، اصلن نابرابری نیست. یعنی اگر فقه ما گفت زن نباید قاضی شود، تبعیض است؟ چه کسی گفته تبعیض است؟ در قرآن ما گفته شده شخصیت زن، شخصیتی است که أَوَ مَنْ یُنَشَّؤُا فِی الْحِلْیَهِ وَ هُوَ فِی الْخِصامِ غَیْرُ مُبینٍ. عجب آیه عجیبی است».
او گفته زن‌ها چون از لوازم آرایش استفاده می‌کنند نشان دهنده‏ی آن است که برای کار دیگری ساخته شده‌اند.
وی در ادامه افزود: ما نباید هراسی داشته باشیم از اینکه بگوییم در شرع ما و در فقه ما قضاوت برای زن تشریع نشده است. این کار، کار زن نیست. نباید شرم کنیم که بگوییم رهبری برای زن تصویب نشده است، ریاست جمهوری برای زن تصویب نشده است. این تبعیض نیست؛ چرا اگر گفتیم زن نباید چاه‌کن شود تبعیض نیست، ولی اگر بگوییم نباید رئیس جمهور شود تبعیض است؟ چه تفاوتی وجود دارد؟ زن نباید حمالی کند، حمالی کار زن نیست.
اگر این را بگوییم، می‌گویند درست است، ولی اگر بگوییم ریاست جمهوری کار زن نیست، [اعتراض می‌کنند.] ریاست جمهوری هم یک بار سنگین روانی است و زن برای بار سنگین روانی ساخته نشده است. این‌ها یک چیزهایی واقعی و حرف‌های جدی است. این‌ها بحث اساسی مربوط به روان انسان‌ها و جامعه انسان‌هاست. مصالح جامعه بشر را فدای مسائل فردی و حزبی خودتان نکنید، فدای قدرت سیاسی خودتان نکنید.
او در بخش دیگری از سخنان خود مدعی گردید: «سبک زندگی غرب بر مبنای شهوت است».
به گفته اراکی «مبنای فرهنگ غرب این است که کاری که می‌تواند شهوت مرد را تحریک کند، برای زن ارزش است، هر چیزی که بتواند شهوت مرد را تحریک کند؛ از رفتار تا شیوه پوشیدن، شیوه لباس، شیوه رابطه و هر چیزی که بتواند شهوت مرد را تحریک کرده و فروبنشاند و پاسخگوی شهوت مرد باشد».
author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

ارسال یک نظر

CodeNirvana
© Copyright ندای آزادی و اندیشه
Back To Top